Senaste inläggen

Av Marianne Gunnarsson - 23 april 2011 18:48

God fortsättning på denna underbara Påsk.Vitsipporna blommar nu för fullt här i Kyrkbyn men björken är fortfarande i knopp.

I onsdags den 20:e nedkom Rosa med sina valpar. 3 hanar vit o orange 3 tikar därav 2 vita och orange och en vit o brun. Både Rosa och valparna mår bra och Rosa är en mycket trygg och lugn mamma.   Rosa med sina valpar

   

4 mätta och belåtna valpar

Av Marianne Gunnarsson - 18 april 2011 21:56

Änligen har värmen kommit. Vad man njuter av detta. Jag har haft problem med mitt mobila bredband därför har inget hänt på bloggen. Fredagen den 8:e mars flyttade lilla "Hugo" till sin nya familj i Sollentuna.Ungdomarna Lärjestad är så lyckliga över sin nya familjemedlem. Vi önskar dem lycka till med kelgrisen Hugo!  

I lördags sammanstrålade Jag och Marita Billström kennel Wichhounds (hennes hanhund CH.Wichhounds Caracalla är morfar till Hugo och Co) i Västerås .Där överlämnade jag Riding's Olivia .Marita såg Olivia på min hemsida och hon berättade för mig att det är sällan hon får ser en lagottovalp med det utrycket som  Olivia har Sen att stamtavlan passade henne gjorde att hon blev med Olivia. Det känns så trevligt att få leverera en hund till Marita som är så duktig på att trimma och klippa lagotto samt en duktig utställare.Har fått rapport från Marita att Olivia redan träffat lagottokompisar i samma ålder.   När jag kom hem från Västerås sitter Stig(den valpen som finns kvar)på en sten och tittar bortåt lite ensam men pappa Helmer leker så bra med honom nu istället för Olivia

Denna vecka är dem meningen att de första vårvalparna skall komma och tikarna börjar bli såååå tjocka.Det är bara att vänta. Det kommer när det är dags. Hoppas att morgondagen blir lika underbar som idag.


Av Marianne Gunnarsson - 4 april 2011 23:31

  Mimmi R.Patina flyttade igår till Nässjö och familjen Gustavsson, Tyvärr glömde jag att ta kort på hennes nya matte och husse men jag tror nog att jag snart ser dem igen för de bor inte så långt från. Så Mimmi får posera själv. Bilden är tagen när hon är nybadad så hennes "mössa" har inte lagt sig till rätta.

Av Marianne Gunnarsson - 2 april 2011 22:12

Sedan torsdag har jag varit inne på SKK hunddata och sökt efter HD-resultatet ,men så idag gick jag in på morgonen och titta och slog in R.Lena  A-höfter sedan R.Lecca-Lecca A-Höfter och jag blev så lycklig sedan kom vi till R.Jazz C-höfteräven att Mats på Husdjurshälsan tyckte att de var ok. så är det SKK som avgör. Men jag är glad ändå.

Kl.9.00 kom min väninna Eeva och vi gick vår långa rundan med hundarna .Vi ligger i hårdträning för sommarfiguren man gör så gott man kan. Eeva överraskade med 2 biobiljetter så då gick vi och såg på filmen " Hur många lingon finns det  i världen"Det blev mkt skratt men en hel del tårar också. En tänkvärd film. Kvällen avslutades med mat på en Italienks resturang i Jönkoping. Så nu är min man och jag mätta och belåtna. Imorgon skall lilla Mimmi flytta.

Godnatt!   Hugo och Olivia  ute i den snö som finns kvar,

Av Marianne Gunnarsson - 28 mars 2011 20:36

Man brukar säga att tiden går fort när man är lycklig. Den här helgen blev lite kort,det märks att man fick sova en timma kortare men så härligt att det är ljusare på kvällen.I veckan som var har vi varit och HD röntgat 3 Lagotto.R.Lena R.Jazz och R.Lecca-Lecca som bor hos fam. Bohman i Habo,Jag åker alltid till Husdjurshälsan i Göteborg där röntgas hundarna av Mats Lindborg han åker runt i hela Sverige och undervisar veterinärer och blivande röntgenassistenter. Han är så duktig och det känns tryggt att ha honom. Han tyckte att alla tre såg bra ut men sedan skall ju Skk sätta HD status så vi får se vad det blir. Hoppas vi får svar i slutet på denna vecka.   Sacke ligger under bordet i behandlingsrummet i väntan att bli lite sövd.


  Här ligger alla tre utslagna efter röntgen och väntar på att få en uppvakningsspruta.

Lilla Rosas mage växer.Hon mår så bra och är så lycklig hund. Hon älskar sin husse och lämnar inte honom förrän han har pussat och klappat henne innan hon skall gå ut på morgonen.

Lilla Caramell verkar också dräktig men det får gå en vecka till innan jag är hellt säker.


Jag fick en så härlig bild från Selmas husse från förra sommaren så lilla Selma får med denna bild ge ett försmak på vad komma skall efter våren  

Av Marianne Gunnarsson - 7 mars 2011 21:27

Vilken fantastisk helg det varit med så mycket sol. Man njuter i fulla drag. Hundarna får härliga långa promenader. Lördagen tillbringade vi tillsammans med vår gode vän Lars som fyllde 60 år och där var flera bland våra andra hundbekanta och vi hade en trevlig kväll med mycket hundprat och god mat.


Söndagen då åkte ännu en valp Riding's Paradiso till Norrtälje . Han kommer att finnas på kennel Lord Nelson äg.Agneta Linge. Vi önskar dem Lycka Till

  


Eftermiddagen avslutades med ännu en långpromenad med min väninna Ewa som har flyttat till Habo. Ewa hjälpte mig mycket i somras med hundarna och de blir så lyckliga när de får träffa henne igen. På kvällen låg hundarna utslagna i soffan med huvudet på kudden. De har fått dåliga vanor. Det blir mycket tvätt när man tillåter dem vara överallt. Men det är de värda.

Av Marianne Gunnarsson - 4 mars 2011 22:06

Det kom en hälsning från Jonna häromdan samt några gulliga kort och allt går så bra skriver matte..Hon verkar så trygg i sitt nya hem

  

Av Marianne Gunnarsson - 28 februari 2011 23:25

Denna helg som varit känns det mest som man suttit i bilen. Jag har nämligen varit i Tärnsjö och parat Caramel med "Bosse" Yduns Blue's Itaco. Mkt trevlig hane.Så vi håller tummarna att det lyckas.I söndags åkte ännu en valp. Riding's Paggio. Hennes nya ägare heter Eva Bender. Dixie som hon skalll kallas kommer att bli nästan granne med Jonna som åkte i tisdags.  


De små tjejerna kommer nog att ha roligt när de träffas. Därefter åkte jag till Ljungby för att möta min fodervärd Carin  och ta hem min ungtik som fyllt ett år för det börjar bli dags för HD-röntgen.

Presentation

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards